Aasia Indoneesia

Puhkus paradiisisaarel

18:43Ketlin

Siin Austraalias kuidagi on see elu juba selline, et kunagi ei tea, mida lähitulevik toob. Iial ei saa kindel olla, et tööd jätkub ka homseks, eriti kui on tegemist farmitööga. Mõnikord tekivad uued plaanid nii kiiresti, et endalgi on raske sündmuste käiguga kursis olla.

Mario hoiatas meid tegelikult kohe alguses, et võib-olla tekib viinamarjade korjamisse pisike paus, sest heledad viinamarjad valmisid liiga kiiresti ja tumedad jällegi liiga aeglaselt. Selle tulemusena ongi meil nüüd kõik heledad marjad korjatud ja ülejäänud viinamarjad on alles toored ning vajavad umbes nädal lisaaega. Reedel tööd lõpetades selgus, et u 7-10ks päevaks töö farmis seiskub. Kuna tänase seisuga on meil kokku 71 farmipäeva, siis ei saa jalga ka lasta ja oleme sunnitud veel 17 päeva töötama. Vahepealne aeg tuleb aga kuidagi sisustada ja seega kargaski pähe mõte põrutada Balile!



Tegelikult oli meil ammu plaan peale farmi Aasiasse puhkama minna ja esimene sihtkoht pidi olema Tai, kuhu oleks läinud kaheks nädalaks. Praegu meil kahte nädalat aega ei ole ja lühemaks ajaks pole sinna mõtet sõita, nii et Tai lükkub kahjuks edasi… Selle asemel lähme nädalaks kuulsale Indoneesia paradiisisaarele Bali.

Täna hommikul sõidutas meie vapper Holden meid 200km kaugusele WA pealinna Perth’i ja nüüd istume peagi Air Asia lennukile, et juba 4 tunni möödudes maanduda Bali saarel! Ostsime hetkel vaid ühe otsa piletid 670 dollariga, mis kusjuures on veel üsna soolane hind, sest tegelikult on võimalik Balile sõita palju soodsamalt, kui natuke varem oma reis planeerida.



Bali tundub Austraalias elades kohustusliku reisisihtkohana, sest iga teine austraallane on seal juba käinud või kavatseb minna. Eks põhjus ole ühelt poolt selles, et Bali asub lähedal ja teisalt on sealne puhkus võrdlemisi odav. Hotellid, restoranid, ekskursioonid, ööelu, shoppamine jne on hinnataseme poolest kordades odavam kui Austraalias. Need, kes käinud, igastahes ütlevad kui ühest suust, et puhkust paradiisisaarel tasub end igati ära. Viimasel ajal oleme kuulnud ka vastupidiseid emotsioone ja seetõttu ongi põnev ise järele uurida, mida Balil meile pakkuda on.

Tänase päeva päikselises Perth'is veetsime jalutades ja linnaga tutvudes. Saime kokku ka Urmase ja Katriniga, kes nüüd Perth'is elavad. Varsti saab see tore linn ka meie koduks : )




Umbes poole tunni pärast istume juba lennukis ja valmistume stardiks, puhkus alaku!



You Might Also Like

1 kommentaari

  1. vb tagasitulek läbi darwini tuleb odavam? reklaamiti, et darwin bali ots hakkab olema 99AUD, kuid ei tea tingimusi...

    ReplyDelete

Powered by Blogger.

Contact Form