lõbu laialt Perth

Hip-hip hurraa!

18:36Ketlin


Vahepeal sai meie perepea 30-aastaseks! Mõtlesime küll väikse peo teha ja sõpradega seda uue algusega vanusenumbrit tähistada, aga tegelikult kujunes tähistamine väga tagasihoidlikuks. Nimelt on meil juba viimased paar nädalat möödunud kolimiseks valmistumise või asjade pakkimise/sorteerimise/ära viskamise lainel. Saigi siis otsustatud, et pigem kutsume sõbrad juba uude majja ja ei hakka kedagi siia segadusse kutsuma.

Sünnipäevaõhtul läksime sõpradega sööma, kellest kolmel olid ka just sünnipäevad olnud ja nii saigi paika pandud sünnipäevade õhtusöök. Kõigi kolme tähtpäevad möödusid muide üsna vaikselt, nii igav on ikka nii vana olla.  Aga vähemalt sai paar tundi mõnusas seltskonnas veeta ja head-paremat nautida.




Parim kingitus tuli muidugi ikka minult! Ma ei hakka siin pikalt midagi kireldama, vaadake parem pilte. Kahjuks maru kaugelt küll pildistatud ja video on ka alles sõbra telefonis, aga saate natuke ikka aimu.

Väljaõpe








...ja tund aega hiljem ja põlvist nõrk


Tegemist oli aprilli esimese nädalavahetusega ja õnneks sattus täiesti super ilm olema. Võib vist öelda, et suvi on nüüd küll selleks aastaks jälle märkamatult läbi saanud, kahjuks.



Kolimine ja sellega kaasnev on paras peavalu olnud, aga lootust on, et see kõik tasub end ära. Kui kõik hästi läheb, siis juba umbes nädala pärast võib vahuveini juua ja õnnest lakke hüpata J


You Might Also Like

0 kommentaari

Powered by Blogger.

Contact Form