lõbu laialt Perth

Nädalavahetus idakalda külalistega

20:32Ketlin


Mõni nädalavahetus tagasi käisid meil Austraalia idakaldalt külalised. Minu lapsepõlvesõbranna lendas oma prantslasest kallimaga Perth’i avastama.

Kogu selle loo juues on märkimisväärne see, et tegelikult polnud me sõbrannaga enne seda nädalavahetust seitse aastat kohtunud. Olime gümnaasiumi lõpetamiseni nagu sukk ja saabas, aga siis jooksis meie vahelt must kass läbi ja nii need aastad möödusid. Võimalik, et me polekski uuesti suhtlema hakanud, kui elu meid mõlemaid Austraaliasse poleks toonud. Selline lahe lugu siis.

Kolm päeva möödusid muidugi lennates ja leppisime kokku, et järgmine kord peab ikka palju rohkem aega varuma. Natuke ikka jõudsime külalistele oma kodulinna ka näidata. Näiteks veetsime päeva Fremantles. Freo, nagu kohalikud seda kutsuvad, on hästi vahva piirkond Perth’is. Varem me siia nii tihti ei sattunud, sest elasime teisel pool linna, aga nüüd käime Freos pea iga nädal. Siin on sadu mõnusaid restorane, pidevalt toimub igasugu üritusi ja festivale, nädalavahetustel avatakse turg ja ka ööelu on täiesti olemas. Freos on ka ajalugu natuke rohkem kui Perthi CBDs, st linnapildis hakkab rohkem silma vanu kirikuid, hotelle jne.

Aga üldiselt peab tunnistama, et linnas sees midagi väga olulist näha ja teha ei olegi. Kõige vahvamad kohad, mida külastada, nõuavad ikka rohkem aega, sest asuvad mitmesaja kilomeetri kaugusel. Ja eks see ole ka oluline, kui palju inimesed juba Austraaliat näinud on nii et meil oleks olnud oma külalisi natuke raske üllatada niikuinii.

Aga kuna pildid räägivad rohkem kui tuhat sõna, siis siin mõned fotojäädvustused meie toredast nädalavahetusest:


Freo Markets ja meekook

Täitsa lahe klaver või mis

Sain mõnda aega tagasi teada, et eesti keeles on selline kummaline sõna nagu
"tassikook" olemas... Võib-olla teie jaoks see ei kõla imelikult, aga mina jään
neid küll alati cupcake'deks kutsuma

Mina, Kristiina (paremal) ja tema sõbranna Kaia

Lõuna Freos

Sealt kus seitse aastat tagasi pooleli jäi :)

Peole

Hommikune BBQ. Kristiina ja Thibaut

Kings Park

Üks väga tore seltskond


You Might Also Like

0 kommentaari

Powered by Blogger.

Contact Form