farm

Teretulemast meie igapäevaellu!

19:09Ketlin

Kümme tööpäeva pooleteist nädala jooksul viinamarjade keskel on möödunud lennates. Eelmisel nädalal töötasin mina 59 tundi ja Heikki 62,5 tundi, nii et ega me siin peale töötamise miskit ei teegi. Puhkamiseks on pühapäevad ja neil päevadel me logeleme nii palju kui võimalik!

Kui ilmad on palavad ehk siis üle 30kraadi, siis käime tihti peale tööpäeva ujumas. Kusjuures meie jaoks on nii alla 28kraadi juba päris jahe ilm:D Bassein on mõeldud õnneks ka töötajatele ja seal on end kuuma ilmaga väga mõnus jahutada:







Siin väike seeria farmeri elumajast:






Meie koduke jääb vasakule ja shed seljataha. See väike abihoone, mis natuke vasakul paistab, on iirlaste maja:



See on meie kurikuulus shed, kus toimub enamus tööst ehk siis viinamarjade puhastamine ja pakkimine:


Meie kolekole räpane köök, aga noh vähemalt saab siin süüa teha :)



Eelmine kord jäi see hobu pildilt välja, aga kuna ta on nii uudishimulik ja armas, siis ta ei saa ju jääda ometi tutvustamata:





Perepoeg Jack ja Heikki on suurteks sõpradeks saanud ja nad mängivad tihti koos korvpalli. Kuna Heikki mängu käigus ka õpetab ja juhendab Jack’i, siis ristis poiss Heikki juba oma treeneriks:D Tihti nad toimetavad kuskil koos, ükspäev parandas Heikki näiteks Jack’i kossurõnga ära ja selle käigus jõudsid nad igasugu tähtsaid maailma asju arutada : )

Reedel kutsus perepoeg Jack meid oma kossuvõistlusele. Tegemist oli mingi koolide vahelise võistlusega, väga palju lapsi oli kokku tulnud. Mis meile kohe silma jäi – kõik mängisid hambakaitsmetega! Sellist vaatepilti küll pole Eestis kohanud, nagu poksimatšile oleks sattunud!


Siin kenasti reas Heikki, iiri kutt Shane, farmer Mario ja väike Mia:


Pühapäevase vaba päeva tähistamiseks küpsetasime pannkooke ja seejärel läksime randa vedelema. Ilm oli päris tuuline, aga mõnusalt soe. Kuna ilusat liivast randa on Bunbury’s väga pikalt, siis ei ole siinne rand vist kunagi rahvast puupüsti täis. Mõned hullud ujusid ka, aga meie jaoks oli vesi liiga külm ja pistsime ainult varbad ookeanivette.

Teel randa:






Meil on tehtud 62 farmipäeva, ainult vähekene on veel jäänud ja siis saame suurlinna kolida! Kuigi siin ei ole nii raske töö või kole igapäevaelu, siis hing ihkab ikka midagi muud. Unistan vist iga päev, et 88 päeva saaks tehtud ja kogu see farmivärk jääks seljataha! 26 päeva pärast saab tähistada! ; )

You Might Also Like

2 kommentaari

  1. Apiiii, kuidas tahaks seal basseinis vedeleda!!! Meie siin lumes ja külmas ootame väga kevadet. Neid pilte vaadates hakkas ikka soojem küll:)
    Tõesti- teil nii vähe jäänud, küll hakkate veel taga igatsema seda farmielu.
    Edu!Emps

    ReplyDelete
  2. Lõpeta nüüd see randade ja päikesega piltide ülesse riputamine. Meil siin jubedad ilmad. Ma sinine nii kadedusest kui ka külmast :D
    Aga olgu, tegelikult hoian teile pöialt, et kõik ikka sama hästi ja rõõmsalt edasi läheks nagu senini läinud on:)
    igatsen! kalliiii:)
    Sinu Kaitsuke

    ReplyDelete

Powered by Blogger.

Contact Form