Aasia Singapur

Tere jälle, Singapur!

17:34Ketlin



Üks parimaid asju Austraalia juures on… Singapur! See tähendab – Singapuri lähedus. Ükskõik, kuhu lennates, viib lennuk ikka tavaliselt Singapuri. Muide, kes veel ei teadnud, siis Singapuri Changi lennujaam on sellest aastast ka ametlikult maailma parimaks hinnatud!

Kohutav, kuidas ma kadestan neid 5 miljonit inimest, kellel on luksus elada Singapuris! Nii suursugune, modernne ja omapärane linn! Multikultuurne, segu aasiapärasest ja euroopalikust, kaasaegne või lausa natuke nagu ajast ees. Linn, kus kohe kindlasti peab elu jooksul ära käima!

Sõitsime lennujaamast metrooga Marina Bay’sse ja käisime ära tuntud SkyParkis, kust avanes võrratu vaade (pilet $20/in). Marina Bay on üks kuulsamaid Singapuri ehitisi, kus asub 2500 toaga hotell, maailma kalleim kasiino, kaubanduskeskus, muuseumid, restoranid, näituse- ja konverentsikeskused, vaateplatvorm, uisustaadion jnejne. See on metsik keskus, mis lihtsalt lööb pahviks! 







  
Singapurile omaselt on kasiinos käimine väga rangelt reguleeritud. Riik soovib oma kodanikke mängusõltuvusest eemale hoida ja seetõttu on seatud kasiinos käimiseks Singapuri kodanikele eraldi kord. 24h kasiinos viibimise eest tuleb maksta 100 Singapuri dollarit, aastane kasiino külastamise maks on $2000.

Edasi läksime Gardens By the Bay’sse jalutama:










Kui mõni lugeja tunneb endas ära väikse maiasmoka, siis siit teile soovitus ära käia Bakerzin koogiparadiisis! Mina tunnen Austraalias puudust selletaolisest kohvikust. Meil on küll siin igasugu pagariärisid ja kohvikuid, aga pole veel leidnud sellist kohta, kus maiustused keele alla viiks. Bakerzin aga just selline ongi!


 

You Might Also Like

0 kommentaari

Powered by Blogger.

Contact Form