Aasia Tai Kuningriik

Kirev Tai ööelu

22:41Ketlin


NB! Alla 18-aastastele pole soovitatav.

Tai on kontrastide maa. Hommikul ringi kõndides näed igal pool sügavalt usklikke kohalikke (95% elanikest), kes elavad kogu oma elu budistlike õpetuste kohaselt. Kui palju on neid pisiasju, mis budistidele rangelt keelatud, kes seda teab. Öösiti muutuvad Tai tänavad aga patusteks seksikeskusteks, kus reeglid kas üldse puuduvad või on neid väga vähe!

Üks kohustuslik “vaatamisväärsus” on kindlasti ping pong show. Seda ei ole lühidalt eriti kerge lahti seletada, aga põhimõtteliselt on tegemist kohati üsna vulgaarse etteastega, kus naine lõbustab publikut oma tussutrikkidega. Näiteks peidab erinevaid esemeid sinna sisse või puhub tordilt küünlaid või mängib noolemängu või mida iganes veel!

Ma üldse ei proovigi seletada, kuidas ta kõiki neid trikke teeb, sest minu arust on see kirjeldamatu vaatemäng. Alguses võib olla kuidagi piinlik seda jälgida, aga see tunne läheb kiirelt üle. Vahepeal peab end kontrollima, et liiga kauaks suu ammuli vahtima ei jääks, sest mõni trikk mõjub just sedasi. Näiteks kui tädi kõnnib lavale ja võtab oma tussust väikse hiire välja. Või avab klaaspudeli. Või peidab teravad žiletid enda sisemusse ära. Tussuga joonistamine mõjub selle kõige juures juba natuke igavalt. 

Vahepeal tädi puhkab oma trikkidest ja sel ajal tantsivad laval tavalised striptiisitarid. Neile tüdrukutele oleks küll natuke liikumist ja esinemist vaja õpetada, aga noh kes olen mina kritiseerima, ma pole vist tegelikult isegi selle show esmane sihtgrupp. Alguses tundusid nende etteasted üsna süütud ja tavalised, aga pinge koguaeg kasvas. Õnnestus ka endal laval ära käia, tagantjärgi kõlab see päris uskumatult.

Kaks tai tüdrukut kutsusid publiku seast lavale neli inimest. Üks neist plikadest pikutas alasti poodiumil ja meie siis (mina + kolm pealtvaatajat) istusime tema umber nagu laua ääres. Tüdruk oli ihualasti ja tema kehale asetati õunaviile, mida meie pidime siis käte abita sööma. Hmm, no muidugi sel hetkel kui ma lavale astusin, polnud õrna aimugi, mis me tegema peame. Igaüks sai oma õunaviilud söödud ja lõppkokkuvõttes oli see üks parajalt koomiline kogemus. Hiljem läksid trikid natuke pöörasemaks ja nii mõnigi mees, kes lavale kutsuti, lõpetas ka riieteta. Kohati läks minu arust asi käest ära, aga eks see ole ka tarbitava alkoholikoguse küsimus. On juhtumeid, kus show lõpus toimub reaalne suguakt keset lava ja kõigi silme all. Meie seda ei näinud.

Kuidas sellisele show’le minna? Õhtuti pannakse tänav liikluse jaoks kinni ja sellest saab Patongi peotänav, kus on met-si-kult rahvast! Lisaks turistidele töötab seal väga palju kohalikke, kes kõik sulle midagi pakkuda tahavad. Julgen arvata, et ühe baari jaoks töötab vähemalt 20 inimest, kes siis oma flaieritega lehvitavad ja näiteks ping pong showle kutsuvad. Meil oli kindel soov see kuulus show oma silmaga ära näha ja nii me esimese pakkujaga kaasa läksimegi.

Piletit tavaliselt sinna ostma ei pea, selle asemel on kohustuslik tellida vähemalt üks jook. Hinna mõttes pole muidugi eriti vahet, et piletiraha ei küsita, sest selle asemel on jookide hinnakiri ulmeline. Näiteks minu Tequila Sunrise maksis ฿1200, Heikki õlu ฿900. Ma isegi ei tea, kas seal oleks saanud tingida, aga kogu õhkkond oli täpselt selline, et me ei viitsinud oma pead hindade pärast vaevata ja pöörasime rohkem tähelepanu showle. Olgem ausad, midagi sellist on võimatu Austraalias näha, nii et pole see nii kallis midagi. Kui on soov vähem maksta, siis tasub hindade üle juba tänaval enne baari jõudmist kokkulepe saavutada.

See oli üks koomiline päev. Hommikul Suure Buddha juures käies pidin oma õlad ja põlved kinni katma, sest teisiti pole sobilik. Õhtul viibisin ping pong showl, kus muuhulgas sain paljaste tai tüdrukute ihult õunu süüa. Kuidas sellest kõigest arvata? Mida nende perekonnad asjast arvavad? Kas need tüdrukud käivad ka templites? Kõik need tüdrukud, keda on kogu see peotänav täis, kelle puhul ei teki küsimustki, millega nad leiba teenivad.  Aga see olukord tekitab vist küsimusi ainult minus. Mis puudutab seksi ja striptiisi, siis tundub Tai väga vabameelne. Muide, ametlikult on prostitutsioon Tai Kuningriigis keelatud.

Olen kuulnud, et eraldi on olemas ka nö meeste tänavad, kus leidub midagi nii homoseksuaalidele kui ka pisikeste poiste fännidele. Päris karm. Meie päris selliseid baare ei näinud, aga Tais on nad üsna tavalised. Väga palju on juttu olnud Tais vohavast pedofiiliast, millele on raske piiri panna. Kui Heikki esimest korda Tais, täpsemalt Pattayal käis, siis jäid talle pisikesed poisid vanameeste käevangus just eriti hästi meelde.

Tai naised on turistide seas väga populaarsed. Nüüd pean ma silmas neid naisi, kellele hommikul maksma ei pea. Linnapildis hakkab väga palju silma kohalikke naisi võõramaiste vanameeste käevangus. Nagu teate, siis aasia naised näevad väga noored välja! Ja nii mõtledki, et tegemist on alaealisega, kuigi tegelikult on tüdruk võib-olla minust vanem. Valgetele vanameestele need naised hirmsasti meeldivad. Eks see vaatepilt natuke ebamugav ole, aga samas küllap mõlemad osapooled saavad sellisest suhtest täpselt selle, mida otsivad.

Öine Phuket on üsna kirev. Peotänaval jalutades hakkab silma kümneid kui mitte sadu postitantsijaid. On isegi baare, mis reklaamivad end näiteks vene stripiisitaride või lõbutüdrukutega. Niimoodi ühe korra seda möllu näha oli omamoodi põnev, aga rohkem küll ei viitsiks minna. Äkki sellepärast, et kogu see trall on suunatud hoopis teistsugusele majandusharule – seksiturismile.

You Might Also Like

0 kommentaari

Powered by Blogger.

Contact Form