Perth

Võimaluste aasta!

20:37Ketlin

Selle aasta esimene sissekanne! Põnevat uut aastat meie blogi sõpradele! Statistikat vaadates võib arvata, et ma ei tunne väga paljusid blogi lugejaid, aga sellegipoolest olete nii mõnelgi ajahetkel mõjunud väga motiveerivalt!

Eelmisele aastale tagasi vaadates meenub ainult palju head. Oleme kindlasti omavahel saanud veel lähedasemaks, oleme tutvunud võrratute inimestega, käinud unustamatutes kohtades ja kogenud fantastilisi elamusi. Kõik on läinud peaaegu täpselt nii, nagu peab!

Uue aasta võtsime vastu Eestis. Jah, nii võiks väita küll, kuigi me ei lahkunud Perthist ja pole kodumaal poolteist aastat käinud. Tänavatel kuulis sama palju eesti kui inglise keelt. Kohtasime uusaastaööl kümneid ja kümneid eestlasi, lõpuks tundus see juba halenaljakas. Kuskil kaugel hõiskas keegi „Head uut aastat!“ ja samal ajal võis lehvitada mööduvatele eestlaste kampadele. Pigem nagu Eestis, mitte Austraalias.


Usun, et 2012. aastal ootab meid ees palju muudatusi, tuleb kindlasti põnev aasta, täis väljakutseid ja väikseid katsumusi. Täna on neist natuke vara rääkida ja ega me tegelikult ise ka veel päris selgeks pole jõudnud oma plaane mõelda, sest iial ei tea, kuhu üks mõte võib viia… 2012 on võimaluste aasta, kasutage neid!

You Might Also Like

0 kommentaari

Powered by Blogger.

Contact Form