Darwin

Krokodilli kebab - mmm!

20:01Ketlin

Hurraa, krokodilli kebab on söödud! Kui te arvate, et Darwinis, mis on krokode paradiis, on kroksi prae leidmine väga lihtne, siis päris nii see küll ei ole. Aga peale pikka otsimist leidsime ja proovisime ja nautisime!


Esimesena suundusime koos Katrini ja Urmasega sadamas asuvasse uhkesse Seafood restorani. Enne lauda juhatamist täideti nö meie laua kaart, kuhu märgiti inimeste arv ja vastav rist lahtrisse kas oleme siin esimest korda. Saime laua terrassile, kust valges avaneks ilus vaade merele, sadamale ja uhketele laevadele, pimedas aga on võimalik vaid valgustatud merd ja seal suplevaid kalu jälgida. Muide – seal olid sildid, et kalu ja krokodille on keelatud sööta – ehk siis hea õnne korral kohtad seal ka krokodilli!



Võtsime esimesed joogid ja ootasime toidumenüüd, kuni selgus, et tegemist on nö buffet stiilis kohaga. Meie suureks kurvastuseks tähendas nende reklaamitud seafood vaid lõhe ja austrite pakkumist. Otsustasime uue koha otsida, aga siis tekkis probleem. Nimelt on selle restorani poliitika see, et tellides alkoholi peab kindlasti juurde võtma ka toidu (35dollarit inimene). Kuna olime välja tulnud kindla sooviga krokodille süüa, siis ei ahvatlenud seal pakutav meid üldse. Kelnerid ei teadnud, mida meiega peale hakata ja peale pikka arupidamist manageriga teatati naeratus näol, et võime joogid lõpetada ja lahkuda. Kassas tekkis uus arusaamatus ja korraldasime vist paraja segaduse seal:D Huvitav, miks nad üldse küsisid, kas oleme esimest korda, kui mingit infot ikka ei antud!?

Kuna tuttavad soovitasid meil just sadamast krokodilli praadi otsida, siis uudistasime ümbruskonnas kuni leidsime palju hubasema ja lahedama restorani. Olime nüüd juba targemad ja küsisime kohe otse, kas neil krokodille ka on. Teenindaja vastas kurvalt, et neil on köök juba suletud ja mõtles mingit teist kohta soovitada, kui keegi teine leti alt teatas, et kui me ikka tõesti tahame krokodilli, siis me peame seda saama ja ta avab köögi! Kujutate pilti! Küsis vaid, mitu praadi ja vabandas, et tal läheb vähemalt 10 minutit! Me olime sõnatud, fantastika!







Krokodilli kebab maksis 13.90 ja oli väga maitsev! Meenutas kanaliha. Tean, et siin müüakse seda ka külmutatuna ja kui ma ei eksi, siis mingi aeg oli isegi Eestis krokodilliliha kusagil gurmeeosakonnas saadaval. Soovitan proovida!
Mis mind üllatas – veinipudeli tellimine on siin üllatavalt odav, st samas hinnaklassis, mis Eestis. Pudel valget veini on umbes 30dollarit (muidugi leidub ka kallimaid).

Järgmisena peaks känguru ette võtma, huvitav, mis maitseelamusi sealt oodata on : )


You Might Also Like

1 kommentaari

  1. Ega meiegi kängudest ära ei ütleks:D Ainult tuleks üles leida koht kus seda pakutakse ja seltskonda peaks ka olema:D

    ReplyDelete

Powered by Blogger.

Contact Form