Darwin inimesed

Kõik loomad on krokodillid

22:19Ketlin



Seekord saame teid rõõmustada natuke korralikuma pildialbumiga. Nimelt käisime Darwini külje all asuvas Crocodylus Park’is, aga seekord mitte kahekesi, vaid koos toredate eestlaste Katrini ja Urmasega. Nemad on juba üle aasta Austraalia seiklusi nautinud, Darwinis elavad nad alates aprillist.

Vot niimoodi suu lahti nad passivadki pidevalt. Vahepeal silmad vilguvad, aga lõuad on ikka lahti. Suured krokodillid on aeglased ja laisad, aga väiksed on elavad - hüppavad, turnivad üksteise peal. Kui krokodillil tuleb mõte kuskile minna, siis muidugi mitte ringiga, vaid ikka konkreetselt teisele peale astudes. Mõni vihastas ka, kui temast lihtsalt üle astuti, enamuse jaoks paistis see okei olevat : )


Ausalt öeldes ei olnud see kroksipark muud, kui väike loomaaed. Põhjaterritoorium on nii uhke oma krokodillirohkuse üle, et igal võimalusel mainitakse ettevõtmine kuidagi krokodillikohaks. Niisiis nägime hiiglaslikke saltwater krokodille, merikilpkonnasid, iguaane, erinevaid ahve, muidugi kängurusid, dingosid, piisoneid, madusid, lõvisid, emusid, jaanalinde jnejne.











Päris väike linnuke:D



See "pisike" oli juhuslik külaline krokodillipargis, aga sealjuures mitte vähem huvipakkuv...

Muideks seal müüdi igasugu suveniire ja esimest korda nägin siin tõesti väga ilusaid krokodillinahast käe- ja rahakotte! Väga erinevad ja stiilsed, hinnatase oli ka muidugi stiilne: näiteks 35 000eeku, kõige kallim oli vist 50 000 eeku maksev portfell! Siin me siis uurimegi neid vingeid rahakotte:



Kõndisin mina siis rahulikult mööda miniloomaaeda ringi, kui äkki märkasin, et teisel pool aeda passib üks hiiglaslik krokodill suu ammuli! Muidugi ma esimese hooga ehmatasin, aga tegelikult oli kroks rahulik ja passis tükk aega samas poosis:



Eks me siis kasutasime võimalust ja tegime väikse läbivaatuse, uurisime vennikese hambumust ja suurt suud:D

Niisiis veetsime mõnusa päeva eksootilisi ja natuke vähem eksootilisi loomi uudistades. Paljud loomapargi elanikud küll tukkusid, küllap kuuma ilma tõttu ei viitsinud nad end väga näidata. Kahtlemata olid meie lemmikud just kängurud!

Aga igapäevaseid uudiseid niipalju, et meie „töökasse“ kollektiivi lisandusid kaks tuisupead: 24-aastane Taani maailmarändur Tor ja 27-aastane Manchesterist pärit Dermot. Tor on kaks aastat Austraalias elanud, edasi põrutab ta Kanadasse (samuti Work and Holiday viisaga), aga kuna ta on suur reisimise fänn, siis on tema silmad ka Venemaa ära näinud. Oijah, mis muljed! Kuigi Tor on ka ise suur õllesõber, siis temale jäi venelastest meelde eelkõige just kohutav viinalembus! Lisaks on tal meeles, et täpselt üks tüdruk naeratas talle tema venemaa reisi jooksul :D. Ehk siis venelased joovad palju, ei naerata (eriti just võõramaalastele) ning torkavad silma oma mitte-sõbraliku olekuga. Teine kutt - Dermot lööb meie firmas laineid oma pikkusega. Dermot on 2-meetrine, niiet väiksed portugali/filipiini/indoneesia vanamehed on tema kõrval täiesti päkapikud. Filipiinidelt pärit minupikkune Joseph ei suutnud uskuda, et inimene nii pikk olla saab! Mida kõike su silmad siin ei näe:D.

Muidu elame ikka toredasti ja kui hästi läheb, siis kuum päike meid jõuluks ära ei sulata! Nimelt on ilm väga kuumaks läinud ja see on alles wet seasoni algus! Kujutage ette, et teie elukeskkond on saun. Lihtsalt väljas on nii kuum ja niiske, riided koguaeg märjad. Lennujaamas on vahepeal ikka nii lämbe, ma ei kujuta ette, kuidas sellise ilmaga veel kuskil põllul töötama peaks?! Kuna oleme tagasi päevases vahetuses, siis pidevalt praeme end lennuväljal. Nii et elu on kuum ja päikseline, vapustav!

You Might Also Like

3 kommentaari

  1. Et mulle oleks Eestisse saadetud üks krokodillinahast rahakott! Jõuludeks näiteks :D

    ReplyDelete
  2. kängurud on änksad!!!!!ämblik oli väga huvitav!!! ei tea äkki oli mürgine!! elise ja vants!

    ReplyDelete
  3. Hahhaaaaa Kaitsu, nii sinulik:D Hoia pöialt, et Jõuluvana olemas oleks;)
    Ja nagu arvatagi võib, siis ma ämblikuga väga tutvust ei teinud, kindlasti oli mürgine:D

    ReplyDelete

Powered by Blogger.

Contact Form