inimesed lõbu laialt

Jõulud number kuus

17:45Ketlin

Endal ka imelik mõelda, et need on meil juba kuuendad jõulud Austraalias. Mida aastad edasi, seda rohkem mulle jõulud meeldima hakkavad ja alati ootan pühi suure põnevusega. Sel aastal tegelikult midagi uut ja huvitavat polnudki plaanis – pigem oli see eelmise aasta kordus.

Murphy jõuluküpsisega

 Nimelt rentisime pühadeks sama seltskonnaga sama maja, kus eelmisel aastalgi käisime. Hakkasime jõulude peale juba aprillis(!!!) mõtlema ja sobivat maja otsima. Kiirelt sai selgeks, et vist oleme siiski hiljaks jäänud ja kuna miskit paremat ei leidnud, siis otsustasime sama Myalupi maja kasuks. Mitte, et meile seal poleks meeldinud, aga pigem just oleks tahtnud kuskil uues kohas ära käia. Kahjuks olid aga teised sobivad majad juba broneeritud ja nii me siis võtsimegi Tree House. Kui uueks aastaks maja tahaks, siis peaks vist juba praegu otsima hakkama!


Nii mõnus oli asjad kokku pakkida ja viieks päevaks metsa vahele rahu ja vaikuse keskele sõita. Mingi hetk mõtlesin küll, et äkki peaks ikka rohkem tegevusi olema, aga tegelikult ei olnud hetkekski igav. Eelmisele aastale sarnaselt käisime palju rannas ja koerad said päevad otsa ujuda.

Myalupi rand
Poiste pärusmaa

Laual lisaks muule ka täidetud munad ja singirullid

Adriannaga


Perepilt

Krys & Ada

Jõuluvana käis ka






Esimene õhtu oli külm




Ühel päeval võtsime ette väljasõidu Bunbury’sse, mis asub vaid 35km kaugusel. Meie jaoks oli Bunbury aastaid tagasi lühikest aega kodulinn, aga poolakad polnud seal varem käinudki. Ilm oli küll natuke liiga palav ja lõpuks läksime ikkagi randa, et pisut end jahutada. Kõik nõustusid, et see on üks armas pisike linn, kus võiks vabalt ise ka elada.

Bunbury


Väikseks traditsiooniks said õhtused loodusshowd rannas, kus kõigepealt istusime ja vaatlesime armsaid delfiine ja lõpus nägime, kuidas päike vajus ookeani. Need nii tavalised, aga samaaegselt nii erilised hetked..

Päikseloojang


Ja kõige erilisema jõulukaardi sai meie perest sel aastal hoopis Murphy:



You Might Also Like

1 kommentaari

  1. Tere daamid ja härrad, kas vajate rahalist abi? Mina olen Susan Benson. Olen laenuandja ja ka finantskonsultant.

    Kas vajate projekti lõpuleviimiseks ärilaenu, isiklikku laenu, hüpoteeklaenu või laenu? Kui teie vastus on jaatav, soovitan teil pöörduda minu ettevõtte poole. Pakume igasuguseid laenuteenuseid, sealhulgas pikaajalisi ja lühiajalisi laene. Lisateabe saamiseks kirjutage meile e -posti teel: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) või saatke mulle otse WhatsAppis sõnum: +447903159998 ja saate kohe vastuse.

    Oleme terviklik finantsteenuseid pakkuv ettevõte ja oleme pühendunud, et aidata teil täita kõik teie soovid. Oleme spetsialiseerunud struktureeritud finantslahenduste pakkumisele üksikisikutele ja ettevõtetele kõige tõhusamal ja kiireimal viisil.

    Siin on mõned põhjused, miks peaksite meiega laenu saamiseks ühendust võtma;
    * Mugavus - saate laenu taotleda igal ajal ja igal pool.
    * Paindlik summa - teie otsustate, kui palju soovite laenata.
    * Kiire otsene rahastamine - saate laenu 24 tunni jooksul pärast kinnitamist.
    * Paindlik intressimäär - taskukohane intressimäär 3%.
    * Kõrged heakskiidumäärad - teil on 99,9% võimalus laenu saada
    * Paindlik tagasimakse - Te peate valima tagasimakse kuupäeva kas iganädalaselt, igakuiselt või kord aastas kestusega 1-30 aastat.
    * Lihtne veebipõhine rakendus.
    * Isikupärastatud juhendamine ja asjatundlikkus.
    * Varjatud tasusid pole

    Ärge kaotage võimalust rahapuuduse tõttu. Võtke kohe ühendust minu ettevõttega, saame teid laenuga aidata, sest oleme aidanud paljusid üksikisikuid ja organisatsioone, kes on kogu maailmas rahalistes raskustes

    Meie laenupakkumise kohta lisateabe saamiseks saatke meile oma laenutaotlus aadressil
    E -post: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
    WhatsApp/Telegram: +447903159998

    Vahendajad/konsultandid/maaklerid on oodatud oma kliente tooma ja on 100% kaitstud. Teeme täie kindlusega koostööd kõigi asjaosaliste hüvanguks.

    ReplyDelete

Powered by Blogger.

Contact Form