Eurotrip Itaalia

Milanost lõpuks ometi Eestisse

13:57Ketlin


Ilma naljata nüüd, ma panen vist need poolikult valmistrükitud lõigud lihtsalt blogisse üles, muidu ei saa see kunagi tehtud. Me jõuame selle aja peale juba varsti uuesti Euroopasse enne kui need reisilood blogisse.

Peale reisi kõige lõõgastavamat osa oligi aeg tagasiteele asuda. Võtsime suuna Milano poole ja ega väga kuskil suuremaid peatusi ei teinudki, välja arvatud paaritunnine shoppamine teele jäänud tuntud kaubamajas SerravalleDesigner Outlet Mall. Muide, sinna tehakse väljasõite ka Milanost, kellel endal transporti pole. Valikut on küllaga ja kuigi ma ise midagi väga erilist sealt ei leidnud, siis ülejäänud reisiseltskond tegi seal ikka korralikke sisseoste. Mulle jäi silma palju ultramoodsaid ja –trendikaid riideid, mida mul siin Perth’is lihtsalt poleks kuskil kanda. Kuigi ma olen seda koguaeg teadnud, siis nüüd ise Euroopas olles hakkas ikka silma, kuidas moele ja üldse kogu välimusele pannakse Euroopas palju rohkem rõhku. Vend mul koguaeg naerab, et elame nagu kuskil Texases.

Õhtuks Milanosse jõudes olime kõik üsna väsinud ja ei viitsinudki linna uudistama minna. Peab tunnistama, et esmamulje Milanost oli ikka üsna negatiivne – räämas, räpane, graffiti kõikjal jne. Esimest korda reisi jooksul ööbisime hotellis peamiselt just parema asukoha tõttu. Tuba Perugino hotellis oli küll üsna pisike, aga samas puhas ja kõik esmavajalik olemas. Hommikusöögi kallal võiks nuriseda, aga samas hind oli ka kvaliteedile vastav tegelikult.

Hommikul vara jalutasime Milano kõige kuulsamat ehitist Duomo di Milano vaatama nagu eeskujulikele turistidele kohane. Tegemist on Itaalia suurima ja ühe maailma suurima kirikuga, mis väidetavalt mahutab kuni 40 000 inimest. Tegime oma kohustuslikud pildid ära ja olime üsna nõutud. Juba selle lühikese ajaga voolas peaväljakule turiste igast ilmakaarest ja kiiresti tekkis täiesti ülerahvastatuse tunne. Oleks muidugi tahtnud sisse ka minna, aga polnud mingit isu selles hiigelpikas sabas pool päeva seista.





Poisid otsustasid San Siro staadionil ära käia ja kuna ma sinna ei viitsinud kaasa minna, siis jäin Milano kaubandusvõrguga tutvuma. Taaskord, eriti midagi silma ei jäänud, kuigi allahindlusi paistis igal pool olevat. See peab ikka paika, et mida vanemaks saad, seda olulisem on kvaliteet ja igat hilpu enam poest koju ei vii. Poisid jäid oma San Siro tripiga väga rahule ja kinnitasid, et käik läks asja ette. Seal oli muide veel muuseum ja pakutakse tuure jne.

Peale lõunasööki otsustasin riskida ja kohvi tellida. Ma ei ütleks, et ma olen mingi kohvigurmaan, aga kogu Itaalia-Prantsusmaa reisi ajal oli tükk tegemist head kohvi saada kuna espressot ma ei joo. Itaalias olid nii vahvad püstijala kohvibaarid. Inimesed reaalselt astusidki sisse kiire kohvisõõmu pärast. Austraalias ma joon flat white kohvi, proovisin siis Itaalias lattet, aga see kippus kuidagi lahja olema. Mianos võtsin latte macchiato ja oleks võinud ammu juba selle peale üle minna. Peale mitut nädalat esimene kohviELAMUS.



Lasin meie reisiseltskonnal moodustada isiklik paremusjärjestus meie turnee sihtkohtadest. Siin need on:

H top:
1.         Monaco
2.         – 3.Cannes-Nice
4.         Venice
5.         Cinque terra
6.         Milan
7.         Florence

K:
1.         Monaco
2.         Cannes
3.         Nice
4.         Cinque Terre
5.         Venice
6.         Florence
7.         Milan

A:
1.         Monaco
2.         Cannes
3.         Nice
4.         Cinque Terre
5.         Florence
6.         Milan
7.         Venice

Meie turnee

 Milanosse jõudmise ajaks oli tegelikult elevus juba päris suur, sest Eestisse saabumise hetk hakkas aina lähemale jõudma. Kahjuks otselennu ajad meile ei sobinud ja nii maandusime veel vahepeal Varssavis. Seal ootas väike lennuk ja eestikeelne teenindus, nii et elevus läks aina suuremaks lausa iga hetkega. Meil kulus tegelikult ikka tükk aega, et eestikeelse teenindusega ära harjuda. Lennukis istusin mina eraldi ja stjuuard ei teadnud, et ma eestlane ja kõnetas mind ikka inglise keeles, poisid esireas muidugi itsitasid.

Eestiiiiiiiiiii!!!

 Tallinnas võttis meid vastu 17-kraadine karge õhk, aga mina olin nagu mulli sees. Te ei kujuta ette kui harjumatu, et kõnnid mööda lennujaama ringi ja KÕIK ümberringi räägivad eesti keelt!!! Sildid on ka eesti keeles. Kõik ongi eesti keeles! Nii vahva! Ees ootas võidujooks ajaga, et Eestist võtta kõik, mis võtta annab!

Lennujaamast otse lõunasöögilauda!
Ämm oli päev otsa vaaritanud :)

You Might Also Like

8 kommentaari

  1. Nice and creative writing. Thanks for share with. Keep writing like this.

    thanks & regards

    Fasttrack Driving School

    ReplyDelete
  2. Very ncie and informative. Keep writing like this. Thank you so much.

    Thanks & Regards,
    https://ddftr.com/

    ReplyDelete
  3. Nice and creative writing. Thanks for share with. Keep writing like this.

    thanks & regards

    Graffiti - Enz

    ReplyDelete
  4. See on kõigi poolt läbi mõeldud tunnistus, ma olen siin, et anda kogu maailmale teada mehest, kes päästis mu suhte ja seda suurepärast meest kutsutakse dr IZOYA-ks. Tõepoolest tegi ta minu heaks suurepärase töö, tuues tagasi mu endise väljavalitu, kes mu maha jättis, ja lubab, et ei naase enam kunagi minu juurde. Sellega olen mõistnud, et dr IZOYA üksikasjade jagamine maailmale annab palju kasu neile, kellel on purunenud kodud või suhted, aitamaks teil seda purunenud suhet või teie abielu lahendada. Tema juurde pääseb tema e-posti aadressi kaudu: drizayaomosolution@gmail.com. Või tema rakenduse number +12098373537. Võtke temaga ühendust ja vaadake, kuidas teie probleem 24 tunni jooksul lahendatakse. Ta on spetsialiseerunud ka järgmistele küsimustele ...
    (1) Sa tahad oma endist tagasi.
    (2) Soovite saada oma ametikohas edutamist.
    (3) Tahad, et mehed / naised järgiksid sind.
    (4) Sa tahad last.
    (5) Olete ettevõtja ja soovite võita lepinguid.
    (6) Sa tahad, et su mees oleks igavesti sinu oma.
    (7) Vajate vaimset abi.
    (8) Olete petnud ja soovite kaotatud raha tagasi saada.
    (9) Lõpetage lahutus.
    (10) Raha rituaalide kutsumine.
    (11) Võida valimised.

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. Tere ja Tere tulemast Spotcapi ülemaailmsetesse laenuteenustesse. Minu nimi on Claudia Klein, olen laenuandja ja ka laenukonsultant.

    Kas vajate rahalist tugevdamist? kas vajate laenu erinevatel eesmärkidel? Kui vastus on jaatav, soovitan teil pöörduda minu ettevõtte poole | spotcapglobalservices@gmail.com | või kirjuta meile WhatsApp: +4915758108767 | ja teie kontol on laen 24 tunni jooksul, kuna pakume suurepäraseid laenuteenuseid kogu maailmas.

    Pakume kõikvõimalikke laenuteenuseid (isiklik laen, ärilaen ja palju muud), pakume nii pika- kui ka lühiajalisi laene ning lisaks saate laenata kuni 15 miljonit eurot. Minu ettevõte aitab teil mitmesuguste laenutoodete abil saavutada mitmesuguseid eesmärke.

    Me teame, et õigustatud laenu saamine on alati olnud tohutu probleem Üksikisikute jaoks, kellel on rahalisi probleeme ja kes vajavad selle lahendamist, on paljudel inimestel kõrgete intresside tõttu nii keeruline omakapitalilaenu saada kohalikest pankadest või muudest finantseerimisasutustest. määr, ebapiisav tagatis, võla ja sissetuleku suhe, madal krediidiskoor või muud põhjused

    Enam pole ooteaegu ega stressirohkeid pangavisiite. Meie teenus on saadaval ööpäevaringselt - saate laenu ja teha tehinguid igal ajal ja igal pool, kus seda vajate

    Pakume 24-tunnist maailmatasemel laenuteenust. Päringutele / küsimustele? - Saada e-kiri aadressile | spotcapglobalservices@gmail.com | või kirjuta meile WhatsApp: +4915758108767 | & Saate vastuse hetkega.

    Teie pere, sõbrad ja kolleegid ei pea teadma, et teil on vähe raha, lihtsalt kirjutage meile ja saate laenu.

    Teie rahaline vabadus on teie kätes!

    ReplyDelete
  7. Tere ja Tere tulemast Spotlight Global Financial Services'i, minu nimi on Claudia Klein, olen laenuandja ja ka finantskonsultant.

    Kas vajate hädasti rahalist tugevdamist? Kas vajate laenu erinevatel eesmärkidel? kui teie vastus on jaatav, soovitan teil pöörduda minu ettevõtte poole | spotlightglobalservices@gmail.com | või saatke meile WhatsApp: +4915758108767 | ja teil on 24 tunni jooksul oma kontol laen, kuna pakume suurepäraseid laenuteenuseid kogu maailmas.

    Pakume igasuguseid laenuteenuseid (isiklik laen, ärilaen ja palju muud), pakume nii pikaajalisi kui ka lühiajalisi laene ning lisaks saate laenata kuni 15 miljonit eurot. Minu ettevõte aitab teil saavutada mitmesuguseid eesmärke paljude laenutoodetega.

    Me teame, et seadusliku laenu saamine on alati olnud suur probleem Üksikisikutele, kellel on finantsprobleeme ja kes vajavad sellele lahendust, on paljudel inimestel kõrge huvi tõttu oma kohalikest pankadest või muudest finantsasutustest omakapitali laenu saamine nii keeruline intressimäär, ebapiisav tagatis, võla ja sissetuleku suhe, madal krediidiskoor või muud põhjused.

    Enam pole ooteaegu ega pingelisi pangakülastusi. Meie teenus on saadaval ööpäevaringselt - saate laenu saada ja tehinguid sooritada igal ajal ja igal pool.

    Pakume 24-tunniseid maailmatasemel laenuteenuseid. Päringutele / küsimustele? - Saada meil | spotlightglobalservices@gmail.com | või saatke meile WhatsApp: +4915758108767 | & saada hetkega vastus

    Saate meid hõlpsasti meie veebisaidil kontrollida: https://spotlightglobalfin.wixsite.com/financial

    Teie pere, sõbrad ja kolleegid ei pea teadma, et teil on vähe sularaha, kirjutage lihtsalt meile ja saate laenu.

    Teie rahaline vabadus on teie kätes!

    ReplyDelete
  8. Tere, daamid ja härrad, kas vajate rahalist abi? Mina olen Susan Benson. Olen laenuandja ja ka finantskonsultant.

    Kas vajate oma projekti lõpuleviimiseks ärilaenu, eralaenu, hüpoteeklaenu või laenu? Kui vastus on jaatav, soovitan teil pöörduda minu ettevõtte poole. Pakume igasuguseid laenuteenuseid, sealhulgas pika- ja lühiajalisi laene, tagatisega ja tagatiseta laene ja palju muud. Lisateabe saamiseks kirjutage meile e-posti teel: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) või saatke mulle sõnum otse WhatsAppi kaudu: +447360502110 ja saate kohe vastuse.

    Laen usaldusväärselt ja pädevalt ettevõttelt on see, mida vajate oma eesmärgi saavutamiseks. Oleme kõikehõlmav finantsteenuste ettevõte ja oleme pühendunud aitama teil täita kõik teie soovid. Oleme spetsialiseerunud struktureeritud finantslahenduste pakkumisele üksikisikutele ja ettevõtetele kõige tõhusamal ja kiiremal viisil.

    * Laenu saab taotleda igal ajal ja igal pool.
    * Paindlik summa – Teie otsustate, kui palju soovite laenata.
    * Kiire otsefinantseerimine – saate laenu 24 tunni jooksul pärast kinnitamist.
    * Paindlik intressimäär 3%.
    * Kõrge heakskiidu määrad
    * Paindlik tagasimakse – peate valima tagasimaksekuupäeva, kas kord nädalas, kuus või aastas 1–30 aasta jooksul.
    * Lihtne veebirakendus.
    * Isikupärastatud juhendamine ja asjatundlikkus.
    * Varjatud tasusid pole

    Ärge kaotage võimalust raha puudumise tõttu. Võtke kohe ühendust minu ettevõttega, saame teid laenu andmisel aidata, sest oleme aidanud paljusid üksikisikuid ja organisatsioone, kes on kogu maailmas olnud rahalistes raskustes.

    Meie laenupakkumise kohta lisateabe saamiseks saatke meile oma laenutaotlus aadressil
    E-post: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)
    WhatsApp: +447360502110

    Vahendajad/konsultandid/maaklerid on oodatud oma kliente tooma ja on 100% kaitstud. Täieliku usaldusega töötame koos kõigi asjaosaliste hüvanguks.

    ReplyDelete

Powered by Blogger.

Contact Form